مامان فراز مامان فراز ۱۱ ماهگی
#سویق_کودک

سویق خونگی
برای وزنگیری فوق العاده است🥰

مواد لازم:

🔺گندم
🔺عدس
🔺ماش
🔺نخود

💡نکته:مقدار مواد بستگی به مصرفتون داره مثلا اگر نخود یک لیوان ریختید باقیه مواد هم به همون اندازه👍🏻

✅طرز تهیه:

🌟ابتدا گندم،نخود،ماش و عدس رو ۲۴ ساعث خیس کنید و هر سه ساعت آبش رو عوض کنید.
حبوبات خیس شده رو روی دستمال پهن کنید تا خوب خشک بشن
حبوبات رو داخل تابه بریزین و با حرارت کم ده دقیقه تفت بدین تا کامل خشک بشه👌🏻
اجازه بدین خنک بشن و حبوبات رو داخل آسیاب کن خوب پودر کنید.
دوباره با شعله کم حدود پنج دقیقه تفت بدین.
بعد از خنک شدن دوباره مواد رو آسیاب کنید تا کامل پودر بشه و درشت نباشه.
حالا پودر به دست اومده رو الک کنید
و در ظرف در دار داخل یخچال نگه داری کنید.

🌟توی سوپ،آش،کته،ماست و…میتونید بریزید😍
┄┄┅┅••✿❀🤍❀✿••┅┅┄┄
سویق 4 مغزم (بادام. گردو. فندق. پسته) پوست گرفته بشه و توی تابه تفت بدید... آسیاب کنید دوباره تفت بدید از الک رد کنید... توی اکثر فرنی ها پوره ها و میان وعده ها ازش استفاده کنید....
مامان 😍غلتک کوچولو🤤 مامان 😍غلتک کوچولو🤤 ۸ ماهگی
#غذای_کمکی
😋 کته ماهیچه مقوی و پر از آهن 😋

مناسب برای کودکان 👼 9 ماه به بالا

يك تكه متوسط ماهيچه گوسفندي🐏 را ريز كرده و با كمي پياز كاملا" بپزيد سپس 4⃣قاشق غذاخوري يا 1⃣ استكان برنج 🍚را همراه با 1⃣ قاشق مرباخوري كره 🍮 طبیعی اضافه كنيد تا مثل كته پخته و نرم شود و دم بگذاريد؛هنگام دادن غذا نصف قاشق مرباخوري كره طبیعی اضافه کنید. کته ماهیچه را با پشت قاشق له کنید و به کودک بدهید و یا در میکسر نرم کنید❤️

🚨 می توانید این غذا را همراه با کمی لیمو ترش🍋 به کودک 👶بدهید تا جذب آهن بیشتر شود. همراه با گوشت، ماست به كودك ندهيد چون کلسیمِ ماست، مانع جذب آهن موجود در گوشت میشود 🚨

😍چند نکته برای مادران👩 شیرده👶 😍

آیا می دانستید :
🍓مصرف مغزهای خام،به خصوص پسته، بادام و فندق باعث افزایش شیر🍼 مادر میشود؟

🍓جوانه گندم 🌾منبع سرشار ویتامین «ای» است و در ایجاد تعادل هورمونی و افزایش شیر مادر👩 یک داروی فوق العاده است.

🍓مصرف آب عسل🍯 علاوه بر رفع مشکلاتی ازجمله کم خونی، سرماخوردگی، تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.

برای درست کردن این نوشیدنی معجزه گر، کافیست در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل🍯 را حل کرده کمی آب لیموترش تازه 🍋(و نه آبلیمو) به آن اضافه کرده و روزی دو سه لیوان، خنک و جرعه جرعه میل کنید. 😋

🍓خوردن کاهو با سرکه شیره تاثیر مناسبی در افزایش شیر خواهد داشت.
مامان 😍غلتک کوچولو🤤 مامان 😍غلتک کوچولو🤤 ۸ ماهگی
مامان مهرنوش جانم مامان مهرنوش جانم ۷ ماهگی
پنج سوپ و کته کودک
بهترین سوپ و کته از ۶ماهگی 👌😋
ممنون که برای دوستانتون معرفی میکنید 😘
دستور کته👇👇
کته ی عدس:عدس و چند ساعت بخیسانید
پیاز و گوشت و تفت بدین پوره گوجه اضافه کنید کمی زردچوبه اضافه کنید بعد آب اضافه کنید و عدس بعد پخت کامل برنج اضافه کنید در آخر کره‌ پاستوریزه اجازه بدین آبدار باشه.. برای بچه‌های بالای یکسال نمک میتونید اضافه کنید۰
کته ی هویج:هویج و رنده کنید..پیاز نگينی و گوشت و تفت بدین کمی زردچوبه و دارچین اضافه کنید بعد هویج و اضافه کنید بعد پخت کامل برنج و در آخر کره نوش جان😋

سوپ سبزیجات:مرغ و به همراه سبزیجات با کمی زردچوبه با آب بپزید در آخر جو پرک اضافه کنید میتونید از عصاره قلمم استفاده کنید 😋👌سوپ مرغ:مرغ وبه همراه سبزیجات بپزید روغن و زردچوبه اضافه کنید در آخر جوپرک و زمان سرو پودر جوانه گندم که بسیار مقویه 👌😋سوپ بلدرچین:بلدرچین و جدا بپزید با زردچوبه و پیاز ریش ریش کنید بعد سبزیجات و تو آب بلدرچین پخته شده بپزید بعد پخت بلدرچین ریش ریش و اضافه کنید در آخر ماکارونی یا ورمیشل اضافه کنید کره پاستوریزه یا روغن زیتون هم میتونید استفاده کنید نوش جان😋👌

بفرست واسه ماماناا😉

┄┅┅┅═✾ 🌸 🌸🌸✾═┅┅┅┄
┄┅┅┅═✾ 🌸 🌸🌸✾═┅┅┅┄‌