🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

#تربیتی

یکی از عواملی كه مانع از استراحت كودك مي شود و موجب ماندن خستگي جسمي مي شود، تغذيه کودک است. از قديمي ها و مادر بزرگ ها بسيار شنيده ايم كه "اين بچه رودل كرده "به دكترها كه مي گوييم رودل به ما مي خندد.

رودل يعني سردل بچه يك چيزي مانده است. اين ها همه تجربه است و هيچ سالمندي ادعاي علم ندارد ولي تجربه دارد. تغذيه ي غلط باعث كندي دستگاه گوارش مي شود و كودك در اين حالت نمي تواند بخوابد و يا شب خواب آشفته خواهد داشت و بنابراين دستگاه گوارش هم احتياج به استراحت دارد. به بچه ها اجازه دهيد استراحت دستگاه گوارش داشته باشند.

دائم با قاشق و بشقاب دنبال بچه ها نرويد. اجازه دهيد گرسنه شوند. البته با رعايت خط تعادل. نه پرخوري و نه كم خوري. ما دائم در حال دادن مواد نيرو زا و نگهدارنده و محرك هستيم و از طرف ديگر هم مانع از حركت آن ها مي شويم بعد ادعا مي كنيم كه بچه خوب نمي خوابد و بد خواب شده و يا بي قرار است.

تصویر
۵ پاسخ

بله درسته

ممنونم

واقعا دس مریضا .بهترین نکته بود👌🏻

موافقم بعد هم برچسب پیش فعال به بچه می چسبونند

عالی بود

سوال های مرتبط

مامان امیرحسین مامان امیرحسین ۸ ماهگی
#تربیت_جنسی

⭕️ پوشش والدین در منزل

ما در داخل خانه هم اجازه نداریم که خیلی لباس باز بپوشیم. این متأسفانه تفکر بسیار اشتباهی است که می گویند بگذار کودک ببیند تا عادت کند؛ منظور من هم این نیست که مثل سریال های تلویزیون تو خونه مانتو و مقنعه بپوشید! نه من این را نمیگم چون فضای خونه فضای راحتی و آزادی ما است و باید لباس راحت بپوشیم ولی مواظب باشید چه پدر و چه مادر، طوری لباس بپوشید که #کنجکاوی بچه ها تحریک نشود. 

♨️ بچه ها از سه سالگی احساس جنسی دارند؛ غریزه ندارند احساس را با غریزه اشتباه نگیرید و همچنین خیلی کنجکاو هستند، بچه ها نباید با بدن پدر و مادر #کنجکاوی_جسمی کنند.

✅ بچه ها با همجنس حمام بروند، دختر با مادر و پسر با پدر و اگر هم در مواقعی مجبور شدیم که با غیر هم جنس حمام بروند حتماً پدر یا مادر کاملاً پوشیده باشند، البته حتی با هم جنس هم پوشیده باشید. وقتی مادر دختر را حمام می برد با لباس پوشیده این کار را انجام دهد و باز هم تأکید می کنم که این حرف ها را صرف از روی اعتقاد مذهبی نمیزنم بلکه بحث علم است، چون کودک درک انتزاعی ندارد، می بیند که از جنس مادر است ولی نه من خیلی هم من شبیه مادر نیستم نمیتونه بپرسه و نمی تونه در ذهنش این تفاوت ها را درک کنه، پس این برداشت را می کنه که من ناقصم! 

کودک زیر 6 سال نمی تواند درک کند که یک روز او هم بزرگ می شود و مثل مادرش می شود، بلکه فکر می کند که ناقص به دنیا آمده است چون مثل مادرم یا مثل پدرم نیستم.
مامان نرمالوها مامان نرمالوها ۱۱ ماهگی
#بارداری_تا_زایمان🦩🌿*-*
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•. ✿
مراقبت های بعد از زایمان طبیعی و سزاین
🤰🤱🤰🤱🤰🤰

مراقبت از بخیه ها بعد از زایمان طبیعی و سزارین اهمیت زیادی دارد.

🌸 بعد از سزارین لازم است بخیه ها ۲ مرتبه در روز شستشو شود و بعد از حدود دو هفته باید به پزشک مراجعه کرد تا بخیه ها کشیده شود.
🌸 بعد از زایمان طبیعی نیز بعد از هر بار توالت رفتن و شستن بخیه های اپیزیوتومی آنها را باید با سرم بتادین شستشو داد و با سشوار خشک کرد. سشوار سبب خشکی موضعی و پیشگیری از رشد قارچ ها در ناحیه می شود.

🌸اما باید مراقب بود زیرا استفاده زیاد از سشوار سبب خشکی موضعی پوست و سفت و سخت شدن بافت ناحیه می شود.

🌸تا زمانی که بخیه ها بهبود پیدا نکرده اند پوشیدن لباس زیر نایلونی توصیه نمی شود و بهتر است از لباس های زیر مخصوص به شکل توری یا لباس های نخی استفاده کرد .

🌸۲-۳ روز بعد از زایمان بخیه ها بسیار دردناک است و به همین دلیل پزشک داروی مسکن و ضد التهاب و آنتی بیوتیک تجویز می کند که باید حتما مصرف شوند . در صورتی که درد بسیار شدید باشد مصرف شیاف مسکن ضروری است.

🌸احساس سوزش در ناحیه پرینه یا حین ادرار می تواند نشانه عفونت ادراری یا عفونت بخیه ها باشد. در این شرایط بهتر است مادر توسط کارشناس مامایی یا متخصص زنان معاینه شود .

🌸ترشحات صورتی رنگ از بخیه های سزارین و داشتن درد حین خروج گازهای شکمی کاملا طبیعی است .

🌸 توصیه می شود بعد از زایمان خانم ها از یک جا نشستن و حفظ وضعیت ثابت پرهیز کنند و ترجیحا نوشابه های گازدار و خنک ننوشند .

🌸 از خودن غذاهای نفاخ باید اجتناب کرد
⁣⁣
✿.•.❀.•.❁.•.
مامان مهیار مامان مهیار ۹ ماهگی
🔴 مجوز پزشکی دکتر پل توماس پس از اینکه تحقیقات او ثابت کرد کودکان واکسینه نشده بیمار نمی شوند لغو شد.

‼️مطالعه 10 ساله او نشان داد که بیماری در کودکان واکسینه شده در مقایسه با کودکان واکسینه نشده به شدت افزایش یافته است.

👨‍⚕دکتر پل توماس:
ما تک تک نوزادان متولد شده در مطب من را در یک دوره 10 ساله مورد مطالعه و بررسی قرار دادیم. نتایج شگفت انگیز بود!
بچه ها را بر اساس تعداد واکسن هایی که دریافت کرده بودند تقسیم کردیم.
داده ها واضح بود: هر چه یک کودک واکسن های بیشتری دریافت کند، سلامت او بدتر می شود. بیماری های مزمن، آسم، ADHD، مشکلات عصبی، آلرژی ها و غیره و غیره. بچه های واکسینه نشده مریض نشدند.
این داده ها به قدری قوی است که در عرض 5 روز پس از ارسال آن در اینترنت، مجوز پزشکی من باطل شد زیرا سلامت عمومی را تهدید می کردم.
همانطور که ما برای رضایت آگاهانه تلاش می کنیم، تعداد فزاینده ای از والدین وجود داشته است که از واکسینه کردن فرزندان خود بر اساس شواهد آسیب خودداری می کنند
مامان امیرحسین مامان امیرحسین ۸ ماهگی