آواتار مامان آرتا کوچولو🌰🧿 مامان آرتا کوچولو🌰🧿 آرتا کوچولو🌰🧿 ۲ ماهگی
فالو و لایک یادتون نره🙏
آواتار مامان آرتا کوچولو🌰🧿 مامان آرتا کوچولو🌰🧿 آرتا کوچولو🌰🧿 ۲ ماهگی
فالو و لایک یادتون نره🙏
مامان مهراب مامان مهراب روزهای ابتدایی تولد
نحوه قرار گیری جنین در رحم :
به نحوه قرار گیری محور بدن جنین نسبت به محور بدن مادر گفته می‌شود و به معنای این است که جنین ابتدا از کدام قسمت بدنش به دنیا می آید که به ۴نوع اصلی تقسیم می‌شود:پرزانتاسیون سر یا سفالیک پرزانتاسیون پا یا بریچ پرزانتاسیون عرضی پرزانتاسیون شانه ای
پرزناتاسیون سفالیک به چهار نوع تقسیم میشه :که چانه جنین به سینش چسبیده، چانه جنین از سینش فاصله داره،چانه جنین فاصله بیشتری از سینه داره،سر جنین نزدیک کمرش شده(هیچکدوم ازینا بد نیستن و استرس نگیرید. من برای اطلاعات خودتون دارم میگم که تو سونو اگه نوشت بدونید.من اصطلاحاتش رو دیگه ننوشتم که گیج بشید).در پرزانتاسیون بریچ که با پا هست به ۳نوع تقسیم می‌شود نیمه کامل کامل و غیر کامل .در نوع نیمه کامل پاها از لگن به سمت بالا و به طرفین خم شده و انتهای پا روبه روی صورت،در نوع کامل زانوها کاملا به طرفین خم شده،در نوع ناکامل پاها در تحتانی ترین قسمت بدن جنین در کانال زایمان هستند.در پرزانتاسیون شانه ای سر کاملا به سمت شکم خم شده و جنین از شانه ها به دنیا میاد.