۷ پاسخ

پودر لیدی میل.آجیل چهار مغز. کباب .حلیم.کنجد.

بستنی بخور منم امتحان کردم رفتم سنو دکتر بهم گفت وزن نی نی عالیه

تو هفته های آخر دکتر بهم پودر ترومام تجویز کرد،کلم بروکلی و گوشت کبابی گوسفندی،مصرف ماهی های قزل و سالمون،کنجد روزی یه قاشق غذاخوری،بادوم درختی روزی هشت عدد خیلی واسه وزن گیری خوبه.من با رعایت اینا بچم3800کیلو بود موقع زایمان.البته بچه تو هفته ی 39به بعد خیلی سریع رشد میکنه

سلام خانمی بستنی.دلستر.لیدی میل .بادام زمینی.مویز .گردو اینا خیلی زود به وزن جنین جوون میده زود تپل میشه گلکم

اجیل لبنیات دلستر

شیر عسل و دلستر هم خوبه

بستنی کباب و دلستر بخور عزیزم خوبه