برای وزن جنین چی خوبه بخورم

۶ پاسخ

پروتئین زیاد مصرف کن بخصوص گوشت گوسفند کبابی روزی چن تا تیکه کوچیک کباب کن بخور تخم مرغ اب پز و حبوبات

هرروز صبح یک تخم مرغ آبپز بخور برای صبحانه, کبابم خوبه.بخاطروزن گیری جنین اصلا برنج و نوشابه زیاد نخور چون ضررداره💖

سبزیجات ،میوه جات،لبنیات،مغزیجات،

خانومی به من گفتن حبوبات انواع مختلف را خوب بخیسانم و بپزم و هر روز یک کاسه بخورم من دختر خالم این کار و کرد و وزن بچه موقع بدنیا امدن خوب بود

بادوم. شیر موز شیز بادوم . بستنی. ماکارونی. کوشت. مرغ

دلستر.بستنی.و کباب عالیه