در 25 هفته برای وزن گیری جنین چی بخورم

۳ پاسخ

سلام خانوم.موز و بادام و عدس برا وزن‌گیری جنین خوبن.بعضیا توصیه ب خوردن دلستر یا بستنی هم میکنن ک بیشتر باعث بالا رفتن قند بشه و هیچ ماده ی مقوی آنچنانی نداره.سعی نکنید زیااااو ب فکر وزن زیاد نی نی نباشی انشالله بعد زایمان میتونه ب وزن نرمالش برسه😊بعد پنج ماه حد نرمال وزن کردن نهایتش ماهی ۴ کیلو هست بیشتر از اون زیاد خوب نیس

سلام من از پودر لیدی میل برای وزن جنین استفاده میکنم

فقط شیر و خرما عالی عالی عالیه حالا خواستی وسط خرما مغزیجات بزاری میل خودت