عوارض بارداری

عوارض بارداری

عوارض بارداری بخش جدایی‌ناپذیر حاملگی هستند که تقریباً همه زنان، کم‌ و بیش آن را تجربه می‌کنند. بسیاری از این عوارض، درنتیجه تغییرات هورمونی بدن در بارداری ایجاد می‌شوند. این تغییرات بدن شما را برای رشد و پرورش یک موجود لطیف و زیبا آماده می‌کنند؛ اما ممکن است برخی از آنها جسم یا روان شما را آزرده کنند. خوشبختانه بسیاری از این عوارض قابل پیشگیری هستند و برخی از آنها را هم می‌توان تحت کنترل درآورد. 

در این بخش از وب سایت گهواره مجموعه مقالات مربوط به عوارض بارداری گردآوری شده است؛ در این مقالات به موضوعات مختلف نظیر عوارض جسمی بارداری، عوارض روحی بارداری و انواع اختلالات خواب در دوران بارداری پرداخته شده است. هدف از مقالات این بخش، این است که آگاهی شما در این زمینه افزایش یابد و با شیوه‌های پیشگیری و مدیریت عوارض بارداری آشنا شوید. به‌این‌ترتیب می‌توانید علاوه بر داشتن یک بارداری سالم و موفق، سلامت خود و جنینتان را نیز، تضمین کنید. 

 

عوارض جسمی

بدن یک زن باردار در طی نه ماه بارداری، دچار تغییر و تحولات فراوانی می‌شود. این تغییرات، بدن شما را برای پشت سر گذاشتن یک بارداری موفق، آماده کرده و کمک می‌کنند تا به خوبی با نیازهای جنین در حال رشد، هماهنگ شوید. ممکن است همین تغییرات، یکسری عوارض نیز، ایجاد کنند که می‌توانند روی سلامتی مادر، جنین و یا هر دو، تاثیر بگذارند.

در این بخش از وب سایت گهواره مجموعه مقالات مربوط به عوارض جسمی بارداری گردآوری شده است؛ مانند لک‌ و تیرگی پوست، بیماری صبحگاهی، ترک‌های شکم و خارش‌های پوستی، ورم پا و مچ پا و سایر عوارض جسمی بارداری. برخی از این عوارض مانند یبوست، واریس و ... ممکن است قبل از بارداری نیز وجود داشته باشند و در دوران بارداری، تشدید شوند؛ برخی دیگر هم ممکن است برای اولین بار، در دوران بارداری ایجاد شوند. هدف از مقالات این بخش، این است که آگاهی شما در این زمینه افزایش پیدا کند، تا با دید بهتری با تغییرات جسمی بارداری مواجه شوید؛ در این‌صورت می‌توانید به خوبی آن‌ها را مدیریت کرده و بارداری سالمی را تجربه کنید.

 

عوارض روحی

دوران بارداری، دورانی مملو از تغییر و دگرگونی است. اکثر زنان در دوران بارداری دچار نوسانات خلقی و عاطفی می‌شوند. گاهی شادند، گاهی غمگین؛ گاهی سرشار از انرژی، گاهی خسته و ملول. علت اصلی این اتفاق، تغییرات هورمونی بدن است که باعث تغییر در عملکرد مغز می‌شود؛ اما ممکن است عوارض جسمی بارداری یا نگرانی شما از اتفاقات دوران بارداری، زایمان، آینده کودک و دیگر موارد، به این شرایط، دامن بزند. این عوارض روحی نه‌تنها ازنظر روحی شما را آزاد می‌دهند؛ بلکه ممکن است روی سلامت جسمتان نیز تاثیر بگذارند.

در این بخش از وب سایت گهواره مجموعه مقالات مربوط به عوارض روحی بارداری گردآوری شده است؛ مانند علائم افسردگی در بارداری، عوارض ترس و استرس در بارداری، تغییر خلق و خو در بارداری و دیگر موارد. این فراز و نشیب‌های عاطفی، طبیعی هستند؛ اما نیاز به آگاهی و مدیریت صحیح دارند. هدف از مقالات این بخش، این است که آگاهی شما در این زمینه افزایش پیدا کند، تا با دید بهتری با این موضوع مواجه شوید؛ درنتیجه می‌توانید به خوبی این عوارض را مدیریت کنید و بارداری سالمی را تجربه کنید. 

 

اختلالات خواب

اختلالات خواب از شایع‌ترین عوارض بارداری هستند که اکثر زنان با آن، مواجه می‌شوند. این در حالی است که داشتن خواب کافی و باکیفیت، برای سلامت مادر و جنین لازم است. زنان ممکن است در هر بخشی از این دوران با انواع اختلالات خواب در بارداری مواجه شوند، اما احتمال آن در سه ماهه اول و سوم بارداری بیشتر است. علت اصلی مشکلات خواب در سه ماهه اول، تغییرات هورمونی و در سه ماهه سوم، بزرگ شدن شکم و دیگر عوارض بارداری است.

در این بخش از وب سایت گهواره مجموعه مقالات مربوط به اختلالات خواب در بارداری گردآوری شده است؛ مانند بی‌خوابی در بارداری و روش‌های درمان آن، سندروم پای بیقرار در بارداری، اینکه خواب زن بارداری چگونه باید باشد و موارد دیگر. هدف از مقالات این بخش، این است که آگاهی شما در این زمینه افزایش پیدا کند، تا با دید بهتری با این شرایط مواجه شوید؛ درنتیجه به خوبی می‌توانید عوارض بارداری را مدیریت کنید و بارداری سالمی را تجربه کنید.